Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 02.06.2010
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...
publicat la 15.11.2015
publicat la 27.11.2013
Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.
Voturi:42
Voturi:67
Voturi:16
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 18:50
de laura_n 7
la 13:47
la 13:34
de Bucataras 6
la 10:50
ieri la 09:14
6 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
laura_n
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...