aromearomate1

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2016

RETETE5
PRIETENI7
Articole

Sarea de himalaya

In Condimente, la: 8 Feb 2019

Folosesc sarea roz de himalaya in toate preparatele mele deoarece este mai sanatoasa,contine minerale, este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial cum se intampla la sarea de bucatarie din supermarket. La gust este la fel ca sarea obisnuita.

Afisate 1 - 1 din 1 articole    

Postari recente

publicat la 11.02.2019

Pui Shanghai cu sos iute

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]