
publicat la 08.01.2015
publicat la 08.01.2015
publicat la 08.01.2015
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos cu bulion de casa
Intr-o caratita se pune uleiul, se pune la incins, apoi adaugam cele 2 linguri de faina. Lasam sa se rumeneasca putin apoi adaugam bulionul completand cu supa de carne. Potrivim de sare si piper, adaugam si zaharul si lasam sa fiarba 15 minute, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda...
Maioneza
Am pus doua oua la fiert ,apoi le-am tinut in apa rece le-am decojit . Galbenusul se da prin razatoarea mica (eu l-am pus intreg si l-am pasat fiindca m-am grabit ). Am separat si celelalte doua ,galbenusuri si le-am amestecat cu cele fierte, cu putina sare,cu o lingura de lemn...