
publicat la 18.02.2012
publicat la 13.02.2012
publicat la 07.02.2012
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Bucataras.ro
[email protected]
Orez cu lapte
Laptele se fierbe impreuna cu zaharul, vanilia si putina sare. Orezul se alege, se spala, se scurge bine si se fierbe in lapte, pana ce s-a umflat si este moale, dar fara ca bobul sa se sfarame. Se repartizeaza in cupe sau castronase si se serveste dupa preferinta. Noi l-am servit cu...
gris cu lapte
Punem intr-o cratita laptele la fiert, cu pliculetele de zahar vanilat. Cand laptele clocoteste, se da focul la minim si se adauga grisul in ploaie, mestecand in continuu. Se lasa sa fiarba cateva minute(amestecan incontinuu), apoi se adauga mierea. Se ung formele cu unt si se toarna grisul...