Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Gogoși napoletane cu crema pasticcera

Data:02.06.2020

Ingrediente: Pentru zeppole: 500g faina 380g apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 lingurita zahar... articol complet

Dulciuri napoletane – Zeppole Di San Giuseppe

Data:29.05.2020

Ingrdiente: Pentru Zeppole: 400g faina 400g apa 80g margarina Rama 10oua Un praf de sare 2... articol complet

Tocăniță de pipote, cu cartofi

Data:22.05.2020

Ingrediente: 700g pipote 250g bacon 2 cepe 8 carofi medii 4 morcovi 200ml bulion 3 linguri... articol complet

Salată de ton cu paste și porumb

Data:20.05.2020

Ingrediente: 250g paste 2 cutii conserve ton maruntit in ulei (260g) 1 cutie conserva porumb... articol complet

Costiță cu mazăre în sos de roșii

Data:19.05.2020

Ingrediente: 1kg costita afumata Un praf de sare 600g mazare verde (congeleta am avut eu) 1... articol complet

Foietaj cu brânză dulce de vaci – Șarpe încolăcit

Data:16.05.2020

Ingrediente: 1 pachet foietaj 600g branza dulce de vaci 200g zahar tos 2 plicuri zahar vanilinat... articol complet

Pâine Focaccia cu roșii cherry și măsline

Data:13.05.2020

Ingrediente: Pentru maia: 150g faina 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker 1 lingurita zahar Un praf... articol complet

Cordon bleu din cotlet de porc, șuncă și cașcaval cu cartofi țărănești

Data:12.05.2020

Ingrediente: Pentru Cordon bleu: 14 felii de cotlet de porc fara os (cantitatea e dupa... articol complet

Prăjitură „Căpșunica”

Data:11.05.2020

O super prajiturica cu capsuni. Ingrediente: 750g capsuni Pentru compozitia din galbenusuri: 5... articol complet

Plăcintă cu brânză (Torta di ricotta)

Data:11.05.2020

Ingrediente: 500g faina 500g branza ricotta * 250g zahar tos 40g margarina Rama 6 oua 2 esente de... articol complet

Chec cu ciuperci, șuncă și brânză

Data:10.05.2020

Ingrediente: 600g ciuperci 4 linguri de faina 4 oua 3 linguri smantana 10 feliute sunca 7... articol complet

Tocăniță de porc mistreț cu garnitură de cartofi nature

Data:08.05.2020

Ingrediente: Pentru marinata: 1 ceapa 1 morcov 150g telina Sare, dupa gust 250ml vin alb Pentru... articol complet

Somn în crustă cu sos și garnitură de cartofi prăjiți

Data:06.05.2020

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 bucatele de file de somn Sare si piper dupa gust 4 linguri faina... articol complet

Soufflé de piersici și zmeură

Data:04.05.2020

Ingrediente: 375g zmeura 500g piersici fara samburi si decojite 10 linguri zahar tos 3-4 linguri... articol complet

Ciorbă de salată cu lapte

Data:03.05.2020

Ingrediente: 1 capatana mare de salata creata sau normala 1 l lapte 250ml apa 150g slaninuta 1... articol complet

Pui Shanghai cu orez

Data:02.05.2020

Ingrediente: 1,200 kg piept Pentru pasta prin care trecem fasiutele de piept: 3 oua 6 linguri sos... articol complet

Tartă cu brânză Ricotta și ciocolată

Data:01.05.2020

Ingrediente: 500g ricotta 4 oua 150g zahar 4 linguri faina 100g bobite de ciocolata 2 plicuri... articol complet

Frigărui la grătar

Data:30.04.2020

Ingrediente: 1 kg de ceafa de porc (puteti inlocui cu orice carne doriti si va place, cea pentru... articol complet

Bulgărași de cartofi cu cașcaval și brânză

Data:29.04.2020

Ingrediente: 600g cartofi 1 lingurita sare 200g branza feta 200g cascaval 1 lingurita vegeta... articol complet

Ciuperci umplute cu carne

Data:27.04.2020

Ingrediente: 15 ciuperci Pentru umplutura: 300g carne de porc tocata 15 codite de la ciupercutele... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]