Blogosfera culinara

Hai sa gatim!

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Clafoutis cu rosii si branza

Data:15.10.2012

Ingrediente:300g rosii cherry(eu am folosit rosii congelate)3 linguri ceapa verde toccata fin100g... articol complet

Salata de vinete

Data:15.10.2012

Ingrediente: articol complet

Bulete de cartofi cu branza

Data:15.10.2012

Ingrediente:500g cartofi300g telemea1 ou2 linguri faina sau pesmetpipersareulei pentru prajitMod... articol complet

Rulouri din piept de pui cu cascaval

Data:15.10.2012

Ingrediente:1 piept de pui200g cascaval2 ouafainacimbrupipersareulei pentru prajit.Mod de... articol complet

Mamaliga

Data:15.10.2012

Conopida pane

Data:15.10.2012

Ingrediente:o conopida3 oua200g faina150ml apa mineralasarepiperusturoi granulat1 iaurt mico... articol complet

Mancare de castraveti murati cu carne de porc

Data:15.10.2012

Ingrediente:500g carne de porc mai grasa2 morcov2 cepe2 ardei grasi3 linguri pasta de tomate400g... articol complet

Supa de pui cu taitei

Data:11.10.2012

Ingrediente:partile unui pui ce se folosesc in mod normal la supa/ciorba sau puiul intreg300gr... articol complet

Saratele cu branza si chimen.

Data:11.10.2012

Ingrediente:500g branza sarata500g untura/margarina/unt500g faina2 lingurite praf de coptsusan... articol complet

Ardei copti umpluti cu branza

Data:11.10.2012

Ingrediente:6 ardei capia4 linguri ulei de masline300g branza saratasarepiperMod de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]