Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Supă ardelenească de fasole cu ciolan afumat

Data:04.09.2025

Nici nu vă imaginați cât de mult am așteptat o temă care să aibă supa/ ciorba în rolul... articol complet

Ciorbă de măcriş cu zdrenţe de ou

Data:03.09.2025

Există mâncăruri care îți dau senzația că te întorci acasă, indiferent unde ești.... articol complet

Supa mexicană cu lime, pui și tortilla crocantă

Data:02.09.2025

Când aleg ce să gătesc în fiecare zi, sunt rețete pe care le gătesc doar pentru plăcerea... articol complet

Tiramisù al limone – desertul fresh din Amalfi

Data:30.08.2025

Așa mirosea vacanța… o temă superbă, cu două direcții posibile: vacanța cu iz de... articol complet

Supă cremă de porumb cu Cheddar și creveți

Data:29.08.2025

Vacanțele copilăriei mele au avut mereu un miros aparte: cel de porumb fiert, dulce și... articol complet

Fritto misto românesc – gustul vacanței la mare

Data:28.08.2025

Dragilor, tema din această săptămână, respectiv ”așa mirosea vacanța”, a atins într-o... articol complet

Bouillabaisse cu biban de mare

Data:26.08.2025

Unele rețete nu se gătesc doar pentru plăcerea de găti, ci din dorul meu de mare, oricând nu... articol complet

De vorbă cu internii: Cristina Frangopol

Data:25.08.2025

Doamnelor, domnilor, dragii mei, Pe Cristina o știți deja. N-a venit prima dată în internship... articol complet

Prăjitura trileçe cu lapte și caramel

Data:22.08.2025

Trileçe este acea prăjitură pe care efectiv nu o poți împărți cu nimeni, te așezi... articol complet

Souffle pufos cu parmezan și brânză proaspătă

Data:21.08.2025

Unele rețete nu se nasc din planuri elaborate, ci din nevoia profundă de a te bucura de... articol complet

Salată de castraveți în stil asiatic

Data:20.08.2025

Sunt preparate pe care le încerci o dată și apoi le ții doar pentru tine, nu pentru că nu ai... articol complet

Jacket Potatoes umpluți cu pui și brânză

Data:19.08.2025

„Prea bun să dau și altcuiva” – o temă provocatoare săptămâna aceasta, recunosc. Rar... articol complet

De vorbă cu internii: Adina Miron

Data:18.08.2025

Seria interviurilor cu internele din acest an merge mai departe. De data asta, stăm de vorbă cu... articol complet

Sos de roşii bun la toate!

Data:15.08.2025

Ce vă propun azi nu e chiar o rețetă, e clar o scuză să stăm la povești. Unele rețete nu... articol complet

Scones cu șuncă afumată și cheddar maturat

Data:14.08.2025

Nu e o rețetă, e o scuză să stăm la povești – da, fix așa este! Nu e o rețetă... articol complet

Tartlette cu crema de brânză și caise

Data:13.08.2025

Unele rețete ale mele nu se gătesc ca parte dintr-un plan, ci dintr-o stare, dintr-o dorință... articol complet

Portokalopita – cu miros de vacanță

Data:12.08.2025

Unele deserturi nu sunt simple deserturi, ci ocazii de întâlniri cu prietenii, de stat la... articol complet

De vorbă cu internii: Diana Trabok

Data:11.08.2025

Diana face parte din echipa de interne din acest an și își lasă amprenta prin felul ei atent... articol complet

Înghețată de ciocolată albă, cardamom și fistic

Data:08.08.2025

Desertul meu de vară s-a născut într-o după-amiază leneșă, când lumina blândă a... articol complet

Parfait cassata – un trio de arome rafinate

Data:07.08.2025

Tema din această săptămână ne duce pe tărâmul desertului meu favorit din toate timpurile:... articol complet