Retete fara secrete
Prăjitură cu urdă și bezea
Data:16.04.2018Pe principiul “vine vara, bine-mi pare”, cu tot sufletul așteptam să vină sezonul cald,... articol complet
Internship pe adihadean.ro 2018: start înscrieri!
Data:13.04.2018În fiecare an deschid adihadean.ro tinerilor pasionați de bucătărie, care au poftă să... articol complet
Ce poți pune lângă friptura de miel
Data:05.04.2018Pentru că mielul, spre deosebire de berbecuț sau oaie, oferă o carne pe cât de […] The... articol complet
Cheesecake cu șampanie care merge repede
Data:23.03.2018Anul acesta calendarul s-a dat peste cap și odată cu primăvara a venit și Crăciunul. Nu... articol complet
Pască, drob și vin, de Paști, de la #teamhadean
Data:16.03.2018O bună parte din bucuria sărbătorilor în familie se întâmplă pentru mine cu ceva zile... articol complet
Antricot de vită cu chimen și sos de ciocolată
Data:07.03.2018De 8 Martie m-am hotărât să concep o rețetă pentru mama. Uneori e greu, pentru […]... articol complet
Paste cu ciuperci și panna cotta de parmezan
Data:02.03.2018(P) Urmăresc acest blog cu interes și cu mare drag de mult timp. Mi-a făcut […] The... articol complet
Mărțișor dulce
Data:01.03.2018Am impresia că în ultimii ani perioada 1-8 Martie parcă și-a schimbat semnificația, față... articol complet
Aripioare de pui super crocante
Data:27.02.2018La fel ca în științe și în universul gastronomic, pe lângă „felurile de mâncare” în... articol complet
Tocăniță de vițel tânăr, ca-n Bucovina
Data:23.02.2018Am mers prin câteva locuri prin lumea asta, poate nu atât de mult pe cât […] The post... articol complet
Deschid bucătăria mea pentru cine vrea să lucreze cu mine
Data:15.02.2018Întotdeauna am împărțit cu bucurie ce știu despre mâncare cu oricine a fost curios și m-a... articol complet
Tort la rece, cu căldură!
Data:13.02.2018Cea mai mare satisfacție pe care o priemsc după ce gătesc fie ceva dulce, fie […] The... articol complet
Minciunele integre
Data:11.02.2018Nu știu cum le ziceți voi, dar eu așa le-am zis de când eram copil […] The post... articol complet
Curry, spanac și halloumi
Data:08.02.2018Cele mai multe dintre weekend-urile de iarnă sunt, cu siguranță, petrecute în casă, în... articol complet
Ciocolată și gutui
Data:03.02.2018Perioada aceasta a anului sunt cel mai nostalgică. Sunt mici peisaje, detalii, pe care le... articol complet
Cioco-Taco
Data:30.01.2018Cine a spus că bucătăria nu poate fi distractivă? Persoanele care au copii vor înțelege... articol complet
Plăcintă sinceră de mere
Data:25.01.2018De ce să mâncăm, oare, altceva, când putem mânca plăcintă? Acest anotimp al ninsorii, care... articol complet
Albă ca zăpada cu fructe de pădure
Data:21.01.2018De când mă știu, cel mai bun sezon de făcut prăjituri era iarna. Poate pentru […] The... articol complet
Cotlet de porc aromat copt încet cu sos de la chiftele
Data:17.01.2018Trebuie să aveți mare grijă ca după sărbători să nu vă surprindeți corpul cu mâncare... articol complet