Retete fara secrete
Vladimir Marian
Data:09.03.2016Ziua de azi îi este dedicată lui Vladimir. Săptămâna viitoare veți descoperi și rețetele... articol complet
Lia Stefan
Data:08.03.2016Astăzi, v-o prezint pe Lia Ștefan. Ea va colabora cu noi de la distanță, mai […] The... articol complet
Anca Aldea
Data:07.03.2016Am primit aplicațiile voastre pentru proiectul Interni 2016. Vă mulțumesc pentru interes și... articol complet
Medium rare la Europa FM
Data:03.03.2016Am avut două întâlniri foarte scurte cu Vlad Petreanu și George Zafiu pentru a vorbi despre... articol complet
Punct şi virgulă
Data:02.03.2016Dintotdeauna am apreciat cărţile şi filmele cu final deschis unde, după ce te-ai chinuit cu... articol complet
Epilog
Data:01.03.2016De două săptămâni mă tot gândesc ce-aș putea scrie acum, la final de colaborare cu... articol complet
Epilog
Data:29.02.2016E sfârșitul unui an de generoasă găzduire în bucătăria lui Adi Hadean care, în cazul... articol complet
Primăvara pe uliţă
Data:24.02.2016Deşi are multe locuri frumoase, Bucureştiul e în cea mai mare parte un sat vertical […]... articol complet
Profiterol
Data:23.02.2016Prima dată când am făcut aluat opărit am folosit o rețetă la întâmplare găsită pe... articol complet
Cotlet de miel cu piure de primavara
Data:22.02.2016Cum nu cred că ne mai vedem de Paște aici, acasă la Adrian Hădean, vă […] The post... articol complet
Prajitură isteață cu ciocolată
Data:17.02.2016Torturile cu cinci straturi de cremă sau deserturi complicate sunt interesante, nu doar din... articol complet
Aburi de iubire
Data:16.02.2016M-am născut mediocru. Nu-s nici prea frumos, nici prea urât, nici prea înalt, dar nici... articol complet
Degete de vrajitoare
Data:15.02.2016Februarie e o lună a declarațiilor de dragoste. Unele timide, altele formale, sincere sau de... articol complet
Porc, morcovi și niște varză
Data:11.02.2016Ieri am plătit factura de curent electric pentru luna Ianuarie. În total 97 de lei, […]... articol complet
Salată cu pui Cajun
Data:10.02.2016Unul dintre zecile de lucruri bune pe care cofetăria mi le-a oferit a fost o […] The post... articol complet
Vita Gan Bian
Data:09.02.2016Picanteriile culinare erau momente de mare sărbătoare pentru cei adăpostiți de garsoniera de... articol complet
Masochistul culinar
Data:08.02.2016Oricât de superiori ne simţim noi ca specie, nu putem ignora faptul că înainte de […]... articol complet
Sos brun. De ce să-ți bați capul?
Data:06.02.2016Să faci un sos brun bun durează foarte puțin. Timpul efectiv de lucru e sub […] The... articol complet
Pădurea şi mai neagră
Data:04.02.2016Foret Noir, Schwarzwälde, Black Forest sau Pădurea Neagră. Nu mă interesează cum îi zice,... articol complet
Chec cu rahat turcesc de Buzau
Data:03.02.2016Când eram eu mic de tot în Câmpulungul dintre muscele și deprindeam mai mult vizual... articol complet