Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Ouă cu miez cleios

Data:17.05.2014

Ouăle fierte tare-s bune cu slană afumată și ceapă verde. Așa-mi plac mie. Ouăle moi nu-s... articol complet

Pui copt pe pat de cartofi

Data:14.05.2014

În cazul în care nu știați deja, aflați că de la începutul lunii Martie mă ocup de... articol complet

Cartofi cu ștevie

Data:13.05.2014

Am făcut mâncarea asta în urmă cu ceva vreme. Azi m-a lovit gândul că se duce ștevia și o... articol complet

Avocado și căpșună pentru o viață mai bună

Data:09.05.2014

…sau așa ceva. Vine week-end-ul, se anunță vreme bună, fără primejdii, se anunță... articol complet

O idee pentru micul dejun

Data:07.05.2014

Atât am azi, o idee pentru micul dejun (am mai multe rețete în așteptare dar din nefericire... articol complet

Tocană din coadă de vită

Data:05.05.2014

Coada de vită nu-i prețuită la adevărata ei valoare, nu în cultura noastră urbană. Păcat,... articol complet

Paste cu sos de ciuperci

Data:02.05.2014

Poate că nu arată extrem de apetisant (chiar nu arată apetisant, ăsta-i adevărul), însă... articol complet

Mic dejun cu ricotta și sparanghel

Data:30.04.2014

Ricotta e o brânză foarte asemănătoare cu urda. Am folosit-o pentru micul dejun de ieri,... articol complet

Ragu Emiliano

Data:29.04.2014

Ragu – am mai scris despre, am mai multe rețete pe blog, fiecare dintre ele stârnind... articol complet

Burgeri “nefiltrați”

Data:28.04.2014

1 Mai ăsta, muncitoresc ori ba, vine pe fondul unei stări de permenent concediu psihic,... articol complet

Cremă de linte

Data:25.04.2014

Sunt încântat când, din ingrediente puține, reușesc să fac o mâncare care să mă... articol complet

Creveți cu sos teriyaky

Data:18.04.2014

Ce e teriyaky, aflați de aici. Ce sunt creveții (crevetele)? Ei bine, pot fi și chipsurile... articol complet

Somon cu ardei copți

Data:16.04.2014

Povestea asta-și așteaptă rândul la publicare de 10-11 zile. Uite că i-a venit vremea azi.... articol complet

Ton la tigaie cu ciuperci și piure de păstârnac

Data:14.04.2014

Tonul e un pește destul de scump. O experiență la restaurant poate fi demoralizator de scumpă... articol complet

Mămăligă cu patru feluri de brânză

Data:11.04.2014

Unora le place pizza cu patru feluri de brânză (posibil să-mi placă și mie, încă n-am... articol complet

Avocado cu ardei iute

Data:09.04.2014

Am încercat ieri această combinație, mi-a plăcut grozav și-am zis că ar fi păcat să o... articol complet

Legume coapte

Data:07.04.2014

Aventura noastră fără carne nu se oprește, ba din contră. Am avut un week-end cu pește,... articol complet

Căpșuni marinate

Data:04.04.2014

Întrucât am fost total amețit de povestea “căpșuni/căpșune” din noile... articol complet

Salată cu vinete coapte și avocado

Data:02.04.2014

Salata de vinete poate fi în multe feluri. De exemplu, poate fi o doar “cu vinete”,... articol complet

Pesto de leurdă cu nucă

Data:01.04.2014

Leurda-i regina piețelor zilele astea. Mie-mi place și, de când am descoperit-o (abia cu 3-4... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]