Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Somon dulce-picant şi tagliatelle cu pesto

Data:24.01.2011

Un fusion pe cât de simplu, pe atât de spectaculos şi de gustos. Un file de somon trecut prin... articol complet

Chicken tikka masala

Data:23.01.2011

Chicken tikka masala este numele, jumătate englez-jumătate indian, greu de tradus în română... articol complet

Supă de pui cu găluşte

Data:21.01.2011

Supă de bază a bucătăriei, creditată cu puteri tămăduitoare, în special când vine vorba... articol complet

Brânzoaice

Data:19.01.2011

Brânzoaicele sunt, aşa cum le spune numele, nişte plăcinţele cu brânză de vaci (numite... articol complet

Friptură din piept de porc cu sos de bere şi ceapă

Data:19.01.2011

O friptură specifică nord-vestului Europei, Germaniei şi Flandrei. Un minunat slow-food din... articol complet

Mămăligă cu sos de brânză

Data:18.01.2011

O alternativă mai arătoasă, mai proaspătă şi mai elegantă  la tradiţionala mămăligă... articol complet

Salată de fasole boabe

Data:17.01.2011

Mâncare modestă, apreciată mai ales în post, salata de fasole cu ceapă este populară pe... articol complet

Tochitura

Data:16.01.2011

Tochitura, numită uneori – din motive pe care le vom vedea ulterior –... articol complet

Tort de brânză cu fulgi de ciocolată şi căpşuni

Data:16.01.2011

Un tort simplu ca bună ziua, spectaculos şi gustos. Pregătit fără coacere,  pe bază de... articol complet

Friptură arabă de pui şi cuşcuş cu rodie

Data:14.01.2011

O metodă simplă şi eficientă de a trage la maxim foloasele dintr-un pui pentru supă,... articol complet

Pâine cu hribi

Data:12.01.2011

Puţine roade ale pământului au un gust atât de profund şi intens ca hribii. Iar pâinea cu... articol complet

Supă “Primavera” – cremă de legume cu pui

Data:11.01.2011

Supa cremă “Primavera” este de fapt o supă de legume cu pui, o o reconsiderare, ca... articol complet

Tortilla cu legume

Data:08.01.2011

Servită cladă sau rece, tortilla cu legume este un mic dejun excelent alături de o salată de... articol complet

Tocană din coadă de vită

Data:06.01.2011

Mâncărurile sau supele din coadă de vită au o istorie îndelungată pe continentul european... articol complet

“Macarons” cu nucă şi ciocolată

Data:05.01.2011

Un desert simplu şi simpatic, gustos şi foarte săţios, aceste prăjiturele sunt o adaptare... articol complet

Ciulama cu carne şi cârnaţi afumaţi

Data:04.01.2011

O reţetă pe care nu o va prescrie niciun medic cardiolog, o tocăniţă foarte consistentă din... articol complet

Friptură de curcan cu cimbru şi lămâie

Data:03.01.2011

Friptura de curcan, festivă, spectaculoasă şi impunătoare, cere timp şi răbadare pentru a... articol complet

Coaste de vită la cuptor

Data:28.12.2010

Coastele scurte de vită (short ribs) sunt o delicatesă mai puţin cunoscută şi utilizată la... articol complet

Friptură de porc aromată cu vin şi usturoi

Data:22.12.2010

O friptură de porc extrem de simplă şi de gustoasă, înăbuşită cu vin alb , usturoi şi... articol complet

Ciocolată caldă

Data:21.12.2010

Ciocolata caldă este una dintre cele mai vechi băuturi non-alcoolice ale umanităţii,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]