Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Ficăţei de pui în sos de piper cu cremă de ţelină

Data:23.09.2010

Reţeta de ficăţei de pui glasaţi în sos asiatic de piper negru şi serviţi cu cremă de... articol complet

Tortellini cu bacon şi salvie

Data:22.09.2010

O reţetă simplă şi savuroasă, tortellini umpluţi cu prosciutto şi serviţi cu bacon... articol complet

Mâncare de pui cu praz

Data:20.09.2010

Gustul unic şi dulceaţa prazului îl fac un candidat de bază atât pentru mâncăruri... articol complet

Rulou suedez cu somon şi creveţi

Data:19.09.2010

Un sandviş cu adevărat special, ce poartă amprenta elementelor definitorii ale culturii... articol complet

Lup de mare la grătar în stil italian

Data:17.09.2010

Lupul de mare (Pesce lupo, italiană) este – alături de întrega familie a bibanilor de... articol complet

Supă cremă de dovleac

Data:16.09.2010

Supa cremă de dovleac este una dintre delicatesele sezoniere prea puţin cunoscute în România.... articol complet

Vită în sos de muştar cu tarhon

Data:15.09.2010

Carnea de vită are un gust aparte, mai profund şi mai dens, mai nobil şi totodată mai frust... articol complet

Bucharest Food Festival – Ediția VI-a

Data:12.09.2010

Organizatorii Bucharest Food Festival – ediția a IV-a, în parteneriat cu Primăria... articol complet

Cum se curăţă creveţii

Data:12.09.2010

Creveţii sunt unele dinte cele mai populare fructe de mare, folosite pentru aperitive sau ca... articol complet

Prăjitură cu prune la tavă

Data:12.09.2010

O prăjitură ca o poezie de toamnă, simplă şi gustoasă, ce poartă în ea parfumul fructelor... articol complet

Friptură de porc înăbuşită cu mirodenii

Data:09.09.2010

Una dintre cele mai gustoase fripturi ardeleneşti, cu clare origini ungureşti, friptura din... articol complet

Ghidul cuţitelor de bucătărie

Data:09.09.2010

Ustensilă indispensabilă în bucătărie, cuţitul este practic cea mai veche de unealtă... articol complet

Tocăniţă de rinichi

Data:09.09.2010

Mâncărurile din organe de porc, vită sau oaie nu se găsesc pe meniul oricărui restaurant.... articol complet

Frigărui de pui cu cinci mirodenii

Data:08.09.2010

O frigăruie chinezească de pui cu adevărat deosebită căreia marinata îi conferă nu doar o... articol complet

Campionatul de gătit în aer liber – Cluj Napoca 2010

Data:07.09.2010

Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber este un eveniment tip competiţie şi este... articol complet

Tort de ciocolată cu mango şi lapte de cocos

Data:07.09.2010

Un tort fantezist, ocazional, ce încearcă să surprindă esenţa Asiei Pacifice şi să o... articol complet

Chifteluţe de pui cu mărar

Data:06.09.2010

O alternativă la mai clasicele chiftele din carne de vită şi/sau porc, chiftelele din carne de... articol complet

Cartofi umpluți cu brânză

Data:04.09.2010

cartofii copți miros îmbietor. Fie că sunt copți pe grătar, bine înfășurați în folie,... articol complet

Gogoşari în oţet

Data:03.09.2010

O clasică a murăturilor de iarnă, gogoşarii în oţet merg perfect cu fripturi sau grătare,... articol complet

Cinci mirodenii (five spices)

Data:03.09.2010

Cinci mirodenii (five spices, în engleză) este numele celui mai popular amestec de condimente... articol complet