bucatariamea

1

Bucataras
incepator

HUNEDOARA

Bucataras din 04.07.2010

RETETE6
PRIETENI1
Retete / Dulciuri

Inghetata de kiwi

In Dulciuri la 4 Sep 2010

 Se curata kiwi de coaja si se pune intr-un blender,adaugam iaurtul,zaharul si inghetata de vanilie.Le mixam pe toate timp de 1-2 minute,punem intr-o caserola si dam la congelator. Dupa ce s-a inghetat o putem servi cu mare placere.Este o inghetata foarte buna,plina de vitamine si...

Desert cu iaurt

In Prajituri la 5 Iul 2010

Iaurtul se imparte in doua,intr-o parte punem nessul si 12 linguri de zahar,iar in cealalta parte punem zaharul vanilat si 12 linguri de zahar.Curatam fructele daca sint proaspete si le taiem,iar daca sint din compot le punem la scurs. Gelatina o punem la inmuiat in apa rece  conform...

Tort cu 2 creme de ciocolata

In Torturi la 5 Iul 2010

Albusele se bat bine cu un praf de sare,se adauga zaharul si se bat in continuare pina se topeste zaharul,iar dupa aceea adaugam galbenusurile.Faina,budinca,cacaoa si praful de copt se amesteca toate la un loc, se adauga peste albusele batute spuma si se amesteca de jos in sus pina la...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]