
publicat la 03.11.2014
publicat la 31.10.2014
publicat la 22.10.2014
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Pastrav a la Venitienne
1.Amestecati untul cu sarea,piperul,coaja de lamaie,rozamarinul,cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt. 3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline.Dati la frigider pentru o ora....
Brodet od riba(Tocana de peste)
1.Curatati,spalati si lasati pestele la scurs.Taiati pestele bucati potrivite si sarati-l dupa gust.Treceti bucatile de peste prin faina. 2.Prajiti pestele in ulei incins la foc mare timp de 2 minute, pe fiecare parte.Scoateti pestele pe o farfurie pe care ati pus servete de hartie, pentru a...
Merluciu la cuptor cu lamaie
Dupa ce spalam foarte bine pestele il condimentam cu condimente pentru peste.Burta o umplem cu rondele de ceapa taiate subtiri,feliute de ardei iute si felii de lamaie curatate de coaja.Prindem cu scobitori. Asezam pestele in tava si -l stropim cu ulei de masline(4-5 linguri).Pe langa el...