
publicat la 10.11.2024
publicat la 10.10.2024
publicat la 10.10.2024
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Budinca de branza dulce cu rubarba si capsune
Pragatim rubarba curatind coaja tulpinilor si taiaind-o cubulete. Spalam capsunile si le taiem rondele. Punem fructele pe fundul unui vas termorezistent. Amestecam branza, eu am avut Quark, cu ouale intregi si cu zahar, adaugam migdalele pastrand o lingura pentru ornat. Turnam crema...
Ceai minune de lamiie
Spalam lamiile, le taiem in 2 si stoarcem zeama pe care o punem deopatre. Pulpa si cojile de lamiie ramasa se taie in 2 si se fierb incet in apa timp de 10 min, dupa cere il lasam sa se extraga inca 10 min. Cind s-a racit sufficient sa poata fi baut fara efort adaugam zeama de lamiie.