dragos_corneliu

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 03.12.2009

RETETE2
PRIETENI2
Retete / Mancaruri cu carne

Mazare cu inimi si pipote de pui

In Pui la 27 Ian 2010

Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si...

Berbecut la protap

In Oaie la 25 Ian 2010

Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul  in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi),  si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. A doua zi se umple cu ceapa , usturoi si...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Retete preferate
Ratatouille

Voturi:10

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]