![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 15.11.2021
publicat la 11.09.2021
publicat la 11.04.2021
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Aperitiv mini foietaj cu chorizo
Ungem aluatul de foietaj cu zacusca, punem salamul chorizo, maslinele si cascavalul razuit. Rulam si taiem felii cam de 3 cm. Asezam feliile intr o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20-25 de minute.
Omleta taraneasca
Se bat ouale apoi se amesteca cu branza,mararul,ceapa verde si faina.Se prajeste intr-o tigaie de teflon. Pofta buna!!!