ella 87

1

Bucataras
incepator

focsani

Bucataras din 26.05.2010

RETETE92
PRIETENI140
Retete / Mancaruri de legume

Ciulama de ghebe

In Mancaruri de legume la 12 Noi 2013

Ghebele se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg si se pun deoparte. In alta cratita incingem uleiul si calim ceapa, usturoiul, faina o dezlegam in putina apa si o punem in cratita. Când devine de consistenţa smantanii se adaugă ghebele fierte şi taiate, smantana. Se mai...

Chiftelute de cartofi

In Mancaruri de legume la 4 Sep 2013

Curatam cartofii de coaja, ii dam pe razatoarea mare, dupa se ia cate o gramajoara si se scurge zeama. Se amesteca cu oul, verdeata, condimentele pana se omogenizeaza. Luam cate o lingura de compozitie dam prin faina, formam chifteluta si o punem in uleiul incins.

Conopida gratinata

In Mancaruri de legume la 23 Oct 2011

Pentru inceput am clocotit apa,am pus un praf de sare, conopida am spalat-o si am rupt-o in buchetele am aruncat-o in apa clocotita pentru cateva minute. Dupa, am uns o tava cu ulei am pus conopida, baconul, oul batut cu smantana, sare si piper, mult cascaval ras deasupra si am bagat tava la...

Vinete umplute

In Mancaruri de legume la 22 Feb 2011

Mai intai spalam vinetele si le taiem pe lung, fara sa le curata de coaja. Cu o lingura, scobim miezul si il tocam marunt cu un cutit. Punem ulei la incins,agaugam ceapa asteptam sa devina translucida si adaugam si miezul de la vinete, lasam putin sa se patrunda. Punem peste verdeata...

Mancarica de cartofi cu praz

In Mancaruri de legume la 8 Feb 2011

Prazul il taiem rondele, il  calim in putin ulei, dupa adaugam cartofii taiati cuburi,apa un praf de sare si lasam sa fiarba. Incercam cartofii daca au fiert si adaugam 4 linguri de suc de rosii amestecam, punem si putin cimbru, o frunza de dafin sare piper dupa gust si la sfarsit...

Fasole cu praz

In Mancaruri de legume la 6 Feb 2011

Se pune fasolea in apa si se tine cateva ore. Dupa ce a stat se scoate si se pune la fiert, se schimba apa de vreo trei ori dupa ce a dat in clocot.Se adauga un cartof taiat in doua la ultima apa. Se toaca prazul,se rade morcovul, si se pune la calit.Cand fasolea a fiert se scoate si se adauga...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 19.05.2019

Varza cu afumatura

publicat la 19.05.2019

Ciorba cu pastai

publicat la 06.12.2018

Ceafa de porc la tigaie

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]