
publicat la 02.04.2016
publicat la 12.03.2016
publicat la 31.08.2014
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Cuburi de legume pt.ciorba
Am curatat morcovul si radacina d etelina d ecoaja si le-am tocat marunt.Am spalat bine toate legumele si verdeata si le-am tocat marunt.Le-am pus la fiert in putina apa cu o lingurita rasa de sare mare.Apoi le-am scurs bine si le-am pasat cu blenderul de mana pana s-au facut ca o pasta.Am turnat...
Muraturi asortate cu ghimbir
Se spala bine legumele care trebuie sa fie proaspete, fara negrituri. Se curata de coaja morcovii, telina, ghimbirul, sfecla si gutuia.Se scot semintele de la gogosar si se taie felii. Se taie sfecla cubulete si cateva inimioare, apoi telina si gutuia felii subtiri, morcovii rondele, ghimbirul...