epurasha2bb

2

Bucataras
junior

Craiova

Bucataras din 15.02.2010

RETETE467
PRIETENI165
Retete / Pizza

Spoon pizza

In Pizza la 20 Iun 2013

La aluat procedam exact ca la cel de paine, adica il framantam vreo 10-15 minute, daca vreti si stiti sa-l si aruncati in sus de cateva ori, ca cica " ia aer" si se face mai bun, apoi il dospim la cald vreo ora sub prosopel curat (atentie sa nu miroase a balsam de rufe, folositi...

Kind of Crostini

In Pizza la 24 Ian 2013

Luam aluatul de pizza decongelat la temperatura camerei si il ungem bine cu ulei de masline si unt. Apoi presaram pe o parte a aluatului sare, boia si mixul pt.bruschete. Pe cealalta parte presaram parmezanul si usturoiul. Taiem cu o forma ondulata pe margini bentite lungi de aluat...

Paine cu seminte de dovleac

In Piine la 1 Feb 2011

Am inmuiat drojdia cu zaharul in apa calduta si cand s-a topit bine  am pus in mijlocul fainii si apoi am framantat usor cu varful degetelor , cand a prins consistenta am adaugat sarea, iar am framantat si apoi am adaugat si uleiul si iar am framantat. Cand a fost gata aluatul meu l-am...

Turtite tip Focaccia

In Piine la 1 Feb 2011

Se prepara aluatul amestecand intai drojdia uscata cu zaharul si apa calduta in mijlocul fainii, incorporam si 2-3 linguri de ulei de masline cu aroma de salvie. Apoi framantam putin si cand aluatul prinde consistenta se adauga sarea. Se framanta bine si se face o bila mare , se acopera si se...

Pizza bogata

In Pizza la 14 Noi 2010

Am pregatit aluatul  ca pe un aluat obisnuit de paine numai ca l-am mai framantat cu putin ulei,si dupa ce s-a dospit la cald am intins o foaie pe rotund, am uns tava cu putin ulei si am asezat blatul.L-am uns cu 4 linguri sos de rosii.Sosul de rosii l-am facut din pasta de rosii incalzita...

Tartute ciupercite

In Pizza la 8 Oct 2010

Am pregatit aluatul din faina in care am adugat drojdia inmuiata in putina apa calduta, o cescuta mica, in care topisem si zaharul si sarea, apoi am adaugat si uleiul si untul si am framanatat. Nu l-am mai lasat la dospit, l-am intins cu sucitorul si am decupat mini discurile pentru tarte direct...

Painea Soacrei

In Piine la 17 Aug 2010

Se pregateste faina din timp, se cerne bine intr-o capistere de lemn si se aduce in camera sa se incalzeasca putin.Se face o groapa in mijloc si se incropeste o maia din drojdie , sare si apa calduta.Se framanta bine si se lasa acoerit cu un stergar sa se umfle.Cand s-a dospit bine se ia cu...

Painici cu lapte si unt

In Piine la 31 Mai 2010

Se framanta aluatul din faina in care punem in mijloc untul topit, sarea, laptele si garantul (amestec de drojdie cu praf de copt), se lasa la cald un tim coperit sa creasca.Apoi se framanta din nou puti si se fac mici gogoloaie. Se folosesc forme unse cu un de minitarte ondulate pe...

Pizza Toast

In Pizza la 28 Mai 2010

Se ung feliile de paine  Toast pe o parte cu unt si pe cealalta se freaca bine cu usturoi si cu cimbru uscat , se dau cu sare si piper pe amble parti.Se manjesc apoi cu putin ketchup, se pun bucatele de sunculita si de ardei rosu, de ciupercute calite putin si de masline. Se rade cascaval...

Pizza Pontino

In Pizza la 10 Mai 2010

Se framanta un aluat cu  faina amestecata cu praful de copt, lapte caldut, untul usor topit, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.Se faramiteaza in el putina branza.Se alsa putin la rece.Se toaca rondele mici un carnat lung usor picant.Se toaca marunt un ardei rosu si firel de...

Mini-Pizza triunghiuri

In Pizza la 27 Apr 2010

Se face o gropita in mijlocul fainii care trebuie sa nu fie rece ci la temperatura camerei, apoi se pune in gropita oul batut si ceasca in care am amestecat untul, laptele, apa , garantul si sarea.Aluatul framantat asa ca o coca pufoasa care nu se lipeste de maini se lasa putin deoparte la cald...

Pizza in patratele

In Pizza la 12 Apr 2010

Facem un aluat pufos  din faina cu apa calduta in care am dizolvat drojdia(grantul) si sarea, adaugam si parmezanul si untul topit si racit la temp camerei nu fierbinte.Framantam bine cu mainile pe masa  cu faina si-l lasam sa creasca la cald acoperit. Intre timp taiem felii subtiri...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 12.03.2016

Tarta cu ciuperci si ceapa rosie

publicat la 31.08.2014

Bezele cu aroma de capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]