![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Cum pot modifica numele din profil?
07.05.2010 / 22:18
Citeazagaby_d a spus:
pa' la ce-i acu' in tara..cred si io...
nici in gluma nu spune asta, gaby
08.05.2010 / 09:15
CiteazaBrindusa a spus:
nici in gluma nu spune asta, gaby
hmmm,pai nu am glumit,chiar e trist ce se intampla si e normala nostalgia.ce-am zis rau?
10.05.2010 / 08:46
Citeazagaby_d a spus:
momentan optiunea cu schimbarea nik-ului nu e disponibila,speram ca se poate rezolva,intrebam sefii . in ce priveste cealalta problema,gasesti aici si aici (in partea dreapta iti va cere titlul,url-ul blogului si descrierea)explicatii mai pe larg.bafta.
Daca nu se poate sa-mi schimb numele... asta e ! Poate imi fac o poza si o pun la profil si asa rezolv problema asta!
Cat despre widget...of ,of! am tot incercat sa-l adaug pe blog dar nu-mi merge si pace!Eu am blogul in wordpress si poate de-aia ? Imi pare rau ca nu pot sustine si eu comunitatea...
10.05.2010 / 08:56
miha a spus:
Momentan? Probabil ca aceasta optiune nu va fi disponibila niciodata. Mie imi place Julie.
Da...cred ca nu se va schimba niciodata...daca asa a fost construit site-ul !
Nu ca Julie ar fi un nume urat dar...l-am ales asa doar sa ma pitesc in spatele lui....Eram si eu la inceput si nu aveam prea mare incredere in mine si in retetele mele...
Multumesc mult fetelor pentru comentariile frumoase la adresa retetelor mele! Datorita voua am prins curajul sa continui.Va imbratisez cu drag!
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Julie
Ultima editare: 10.05.2010 08:58:43
10.05.2010 / 09:09
CiteazaJulie a spus:
Da...cred ca nu se va schimba niciodata...daca asa a fost construit site-ul ! Nu ca Julie ar fi un nume urat dar...l-am ales asa doar sa ma pitesc in spatele lui....Eram si eu la inceput si nu aveam prea mare incredere in mine si in retetele mele... Multumesc mult fetelor pentru comentariile frumoase la adresa retetelor mele! Datorita voua am prins curajul sa continui. Va imbratisez cu drag!
julie, aici toate suntem prietene, asta este cel mai important pt ca suntem o echipa vesela si frumoasa
Recomandari pentru tine si casa ta
10.05.2010 / 22:22
Citeaza
Julie, si in wordpress este simplu. Trebuie sa creezi in admin in "widget" un box html si acolo sa pui codul din widgetul bucataras
12.05.2010 / 09:09
CiteazaBucataras a spus:
Julie, si in wordpress este simplu. Trebuie sa creezi in admin in "widget" un box html si acolo sa pui codul din widgetul bucataras
Stiu despre ce este vorba si crede-ma am tot incercat , dar codul nu se transforma in imagine ci in text. Poate nu stiu eu atat de mult html... Dar am reusit sa adaug sigla site-ului cu Bucataras Cook & Smile !
Multumesc mult pentru raspunsuri. Pupici!