![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
informatii utile
24.12.2011 / 23:42
Citeaza
sunt noua aici ....si as vrea sa adaog o reteta cu poza dar nu reusesc din cauza pozei ca nu corespunde.....ajutati-ma cum sa procedez.....multumiri de la o incepatoare
25.12.2011 / 20:49
Citeazairi_love a spus:
sunt noua aici ....si as vrea sa adaog o reteta cu poza dar nu reusesc din cauza pozei ca nu corespunde.....ajutati-ma cum sa procedez.....multumiri de la o incepatoare
Daca nu corespunde ca si dimensiune ,va trebui s-o redimensionezi.
25.12.2011 / 22:59
Citeazairi_love a spus:
http://www.bucataras.ro/articole/mici-secrete-in-realizarea-unei-fotografii-culinare-26147.html
sunt aici, la finalul articolului, cateva linkuri unde poti micsora poza
25.01.2012 / 19:51
Buna seara!care ma puteti ajuta spunandu-mi de unde as putea achizitiona revistele "Click Pofta Buna!" din luna septembrie si decembrie 2011...vreun site de pe care as putea cumpara revistele?multumesc!:*
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Elena_Daria
Ultima editare: 25.01.2012 23:12:50
25.01.2012 / 21:39
CiteazaElena_Daria a spus:
Buna seara!care ma puteti ajuta spunandu-mi de unde as putea achizitiona revistele "Click Pofta Buna!" din luna septembrie si decembrie 2011...vreun site de pe care as putea cumpara revistele?multumesc!:*
Cel mai bine ar fi sa suni la ei la redactie si te vor lamuri ei cum sa procedezi. Zic si eu!
Recomandari pentru tine si casa ta
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L,rotund, portocaliu
Friteuza cu aer cald si functie steamer, Breville, VDF133X
25.01.2012 / 23:23
am gasit adresa de e-mail...multumesc pt ajutor:*
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Elena_Daria
Ultima editare: 25.01.2012 23:36:51
03.03.2012 / 11:32
Buna dimiiiiiineata dragi bucatarasi , care ma puteti ajuta va rog?
Nu ma pot autentifica pe site-urile unde ma inregistrez...exemplu Delimano, m-am inregistrat am primit parola pe mail, pana aici totul ok, insa nu ma pot loga, introduc mailul parola si nu misca nimic, am patit asa si pe alte site-uri pe care m-am inregistrat pentru cumparaturi, sa fie oare o setare aiurea in computer?
Am sters cookies, history si alte cele si nimic. Poate ca va pricepeti mai bine si-mi dati o mana de ajutor...ca eu nu prea mai stiu si nici prea tare nu ma pricep...
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de RuxyRux
Ultima editare: 03.03.2012 11:33:03
03.03.2012 / 11:50
CiteazaRuxyRux a spus:
Buna dimiiiiiineata dragi bucatarasi , care ma puteti ajuta va rog? Nu ma pot autentifica pe site-urile unde ma inregistrez...exemplu Delimano, m-am inregistrat am primit parola pe mail, pana aici totul ok, insa nu ma pot loga, introduc mailul parola si nu misca nimic, am patit asa si pe alte site-uri pe care m-am inregistrat pentru cumparaturi, sa fie oare o setare aiurea in computer? Am sters cookies, history si alte cele si nimic. Poate ca va pricepeti mai bine si-mi dati o mana de ajutor...ca eu nu prea mai stiu si nici prea tare nu ma pricep...
Nu stiu ce-ar putea fi, Ruxy, n-am patit-o pana acum...
Bafta!
03.03.2012 / 11:58
CiteazaIna a spus:
Nu stiu ce-ar putea fi, Ruxy, n-am patit-o pana acum... Bafta!
Multumesc Inisor...e tare enervant...am vrut sa votez si eu fetele pe Delimano...nici poveste sa pot...iar cumparaturi on-line nu mai pot face decat telefonic...oare ce o fi?
04.03.2012 / 08:44
CiteazaRuxyRux a spus:
Multumesc Inisor...e tare enervant...am vrut sa votez si eu fetele pe Delimano...nici poveste sa pot...iar cumparaturi on-line nu mai pot face decat telefonic...oare ce o fi?
Mai bine salvezi ce ai important in partitiile D,E, apoi iti formatezi pc-ul
04.03.2012 / 18:28
CiteazaIna a spus:
Mai bine salvezi ce ai important in partitiile D,E, apoi iti formatezi pc-ul
Multumesc Inisor..ma gandeam la asta ca la ultima solutie...sincer, nu prea as vrea...te pup cu drag!