
publicat la 16.02.2015
publicat la 16.02.2015
publicat la 31.03.2014
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Plachie de peste
Se spala si se curata legumele. Taiem felii ardeii iar ceapa solzisori si le inabusim in ulei pana se inmoaie cu un praf de sare. Cand s-au inmuiat, adaugam rosiile tocate si foaia de dafin si mai lasam sa dea doua trei clocote impreuna. Asezonam cu piper si ardei iute dupa gust si adaugam si...
Salata de ton cu maioneza
Se scurge pestele bine de apa, se spala ceapa verde si se toaca marunt, se adauga peste peste intr-un castron si se amesteca bine impreuna cu maioneza, piperul si mararul verde tocat. Se fac tartine si se serveste rece! Este un aperitiv rapid si foarte bun pe care il puteti face chiar si...