
publicat la 09.07.2019
publicat la 09.07.2019
publicat la 19.12.2016
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba de rata cu galuste de gris
Punem carnea la fiert în apă cu puțină sare. Înlăturăm spuma care se formează pe parcurs și lăsăm carnea să fiarbă aproximativ 30 de minute, sau până începe să...
Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra
Varza se lasa de seara la desarat in apa. A doua zi, se pregateste pentru sarmale, taind-o in bucati potrivite. Se pastreaza o foaie intreaga. Pulpa de porc afumata se taie bucatele si se...
Desert tort cu piscoturi si crema cu mure
Se spala murele si se fierb impreuna cu zaharul pana cand scad. Se maruntesc cu ajutorul mixerului vertical si se dau prin sita. Se lasa sa se raceasca. Gelatina se pune intr-o craticioara, se...