housy

1

Bucataras
incepator

Tg Mures

Bucataras din 25.06.2010

RETETE74
PRIETENI37
Retete / Bauturi

Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara

In Bauturi la 13 Dec 2010

  - laptele se incalzeste - intr-o cana sau pahar inalt se pune o lingura de miere - peste se toarna laptele - se presara scortisoara - iar batonul de scortisoara se foloseste pe post de pai                     ...

Vin fiert

In Bauturi la 25 Noi 2010

- am curatat portocala, iar din coaja ei am pastrat cam 3/4...3 bucati maricele - vinul l-am pus intr-o oala pe foc - am adaugat zaharul, scortisoara, coaja de portocala si o lingurita din condimentul special pentru vin fiert - l-am lasat sa dea un clocot Si uite-asa s-a baut...

"Sana - shake" cu zmeura

In Bauturi la 26 Iun 2010

Intr-un blender se toarna sana, mierea, zmeura, zeama de lamaie, frisca lichida si aroma de menta. se toarna in pahar si se serveste rece.  cateva cuburi de gheata si 2-3 zmeure deasupra il fac mai aratos                     ...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 10.09.2011

Macrou la gratar

publicat la 10.09.2011

Urzici cu smantana si cabanos

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]