Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 recipiente pentru cereale
Lumanare parfumata
Cantar digital pentru bucatarie
Rola de folie pentru prajituri
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:45
pe 21.07 la 09:26
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
pe 18.07 la 08:30
pe 18.07 la 08:26
de Rocsi 9
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Beettlith
Caty
vasimur
H-A 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)