Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.
Voturi:12
Voturi:26
Voturi:11
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 19:55
la 14:14
de Bucataras 6
la 08:30
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:49
ieri la 12:20
7 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
vasimur
sandytza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gouda 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....