Intr-un bol punem boabele de fasole, adaugam morcovul dat prin razatoare, sunca si castravetii acri, taiati cubulete mici.
Punem albusul de ou taiat fasiute, patrunjelul tocat marunt, sare si piper si amestecam usor.
Apoi amestecam totul cu maioneza.
Foarte simplu si gustos!
Se fierb cartofii ,morcovii si pieptul de gisca,cind s-au racit se taie cubulete foarte mici,la fel procedam cu castravetii si gogosarii.Adaugam si mazarea ,saram si piparam si amestecam totul cu maioneza.Punem pe platou si decoram cu margarete din ou fiert,patrunjel,gogosar si masline negre.
Salata de fasole boabe cu maioneza
Intr-un bol punem boabele de fasole, adaugam morcovul dat prin razatoare, sunca si castravetii acri, taiati cubulete mici. Punem albusul de ou taiat fasiute, patrunjelul tocat marunt, sare si piper si amestecam usor. Apoi amestecam totul cu maioneza. Foarte simplu si gustos!
Salata de piept de gisca
Se fierb cartofii ,morcovii si pieptul de gisca,cind s-au racit se taie cubulete foarte mici,la fel procedam cu castravetii si gogosarii.Adaugam si mazarea ,saram si piparam si amestecam totul cu maioneza.Punem pe platou si decoram cu margarete din ou fiert,patrunjel,gogosar si masline negre.