Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.03.2011
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...
mai multe
publicat la 22.10.2014
Voturi:28
Perna ergonomica Karll
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Placa de tocat fata-verso
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Taburet pliabil telescopic
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 16:49
de Bucataras 6
la 10:02
ieri la 16:57
ieri la 11:04
de Retete_gustoase 1
pe 16.01 la 15:52
4 comentarii
de Constelatialeu 9
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
"AkbarMashti" Inghetata traditionala Iraniana cu shofran,fistic si apa de trandafir.
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...