klausenburger_adica Lacrima

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.07.2009

RETETE53
PRIETENI69
Retete / Aperitive / Garnituri

Dobletino se da bun pe langa peste!

In Aperitive / Garnituri la 3 Noi 2016

1.  Într-o tigaie neaderentă pune dovleacul curățat de coajă, de semințe și tăiat cuburi potrivit de mari. Pune puțin ulei (nu mai mult de 50 ml) și călește-l până devine lucios. Între timp răzuiește morcovii curățați și adaugă-i lângă dovleac. Mai...

Pate de hrișcă ridicat la rang de cavaler al ordinului ”Bucătăria în călduri”

In Aperitive / Garnituri la 15 Aug 2015

1. Spală bine hrișca cu apă rece, acoper-o cu 3-400 ml de apă rece și las-o peste noapte să se umfle în pene, ori minim 8 ore dacă pe la tine Greuceanu a furat luna; 2. pune hrișca în blender și adaugă toate celelalte ingrediente; pentru rezultate optime,...

Mamaliga fatzuita cu crema de spanac si carnaciori de bere - Meniu de picnic

In Aperitive / Garnituri la 3 Iun 2012

1. Prepara mamaliguta in stil clasic: pune la fiert apa cu sare, iar cand clocoteste lasa sa cada malaiul in apa, in ploaie; lasa la fiert si amesteca bine pana cand obtii o mamaliguta nu foarte tare; amesteca repede untul si smantana si lasa la racit. 2. pune spanacul oparit si...

Pizzette frantuzesti super-rapide

In Aperitive / Garnituri la 11 Oct 2009

intinde cu sucitorul putin aluatul chiar pe folia pe care e asezat si taie-l in patrate de 10x10 cm; taie feliute salamul, ardeii sau gogosarii,ceapa rosie iar ouale fierte tari taie-le bucati potrivit de mari; condimenteaza pasta de rosii dupa gust cu oregano, busuioc, sare (daca...

"Amintiri din copilarie" - Aperitive cu aroma de aniversare

In Aperitive / Garnituri la 10 Aug 2009

Preparati panini "on the go" dupa reteta din Bucataras.ro, sau cumparati chifle gata facute, cu conditia sa aiba dimensiuni medii si sectionati-le la jumatate, fara a desprinde cele doua bucati de chifla; crapati fiecare carnacior de bere in patru la fiecare capat si puneti-i la...

Chef de joaca - Bruschettine vesele

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2009

1 . Prajiti feliile de paine in toaster, foarte putin, cat sa primeasca o culoare usor aurie. Taiati-le in patrate de 4x4 cm si ungeti-le cu putin ulei de masline, usturoi zdrobit. Asezati de-asupra feliile de rosii, taiate subtire. 2 . Radeti branza marunt si amestecati-o cu untul pana cand...

Salata de oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 12 Iul 2009

1. Taiati ouale in doua si asezati-le pe platou pe un pat din frunze de salata. Amestecati galbenusurile, smantana, usturoiul si mararul si umpleti albusurile. Printre ouale umplute aseyat feliutele de ardei, prosciuto, cipsurile, restul de salata taiata fasii potrivite si rosiile cherry...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 09.06.2017

Inghetata la furculita

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]