publicat la 20.06.2015
publicat la 04.01.2015
publicat la 04.01.2015
Cea mai bună zi pentru tine o să fie într-o joi,când, la ora 20.12, afli că ai câştigat la 5 din 40 cu numerele 20, 12, 32, 8 şi încă unul, ce ti se va arăta în spuma de la cafeaua de dimineaţă în fix ziua ta de naştere.
Bucataras.ro
[email protected]
Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata
Pastravii ii curatam de intestine,ii spalam cu apa rece si stergem fiecare bucata cu un prosop de hartie. Adaugam sare . Pe o farfurie intinsa punem 200 g faina . Punem tigaia cu ulei pe aragaz ,ca sa se incinga uleiul. Trecem bucatile de pastrav prin faina...
Somn pitic crocant
Curatam pestele ,il spalam cu apa rece. Stergem fiecare bucata cu un prosop de hartie. Adaugam sare . Pe o farfurie intinsa punem 200 g faina . Punem tigaia cu ulei pe aragaz ,ca sa se incinga uleiul. Trecem bucatile de peste prin faina ,apoi le pune in tigaie la prajit....
Crap prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi
Mod de preparare mamaliguta: Se pune apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai lasam 5-10 minute timp...
Salata de peste Ton
Deschidem cutia de ton si cu o lingura punem in strecuratoare pestele.Lasam 5 minute la scurs. Intr-un bol amestecam pestele cu maioneza. Adaugam sare dupa gust.
Salata de ton cu fasole rosie si ceapa
Salata verde se spala, bine ( fiecare frunza ) . Ceapa se curata,se spala ,apoi se taie julien. Fasolea rosie se scoate din conserva ... se spala cu apa rece si se lasa in strecuratoare la scurs. Se scoate pestele din conserva,se lasa la scurs in strecuratoare. Intr-o salatiera punem...
Rosii umplute cu icre de casa
Curatam icrele de pielite si punem putina sare deasupra ...il lasam 15 minute la frigider. Dupa 15 minute, punem icrele intr-o strecuratoare, punem strecuratoarea sub un jet de apa rece, lasam putin la scurs, apoi rasturnam icrele intr-un bol mai inalt. Adaugam cate putin ulei cam o lingura si...