publicat la 19.02.2012
publicat la 19.02.2012
publicat la 17.02.2012
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
"Cremes Fals"
- Se separa oale, se topeste untul, se preincalzeste cuptorul - Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vaniliat, se adauga untul topit (sa nu fie fierbinte) si se adauga faina si laptele astfel incat sa nu formeze cocoloase. - Albusurile se bat spuma cu un varf de sare. De la...
Friptura de vita cu piure din cartofi copti la cuptor
-cartofii alesi cu grija (sa aiba aceiasi marime) se spala (eu i-am spalat cu un burete de vase cu partea abraziva. Ei ce sa fac, am si eu ideile mele?), se infoliaza in staniol (nu-i musai ;)) si se pun in cuptor pe tava la foc mic. Ca si timp este undeva la peste 1 h (stiu, o sa va gandeti daca...
Pui cacciatore cu paste
Marinarea carnii - se unge carnea cu ulei de masline - intr-un bol se adauga putina apa, putin vin, zeama de la o felie-doua lamaie cimbru, oregano si rozmarin. - se adauga carnea si se pune la rece. - in cazul pulpelor/copanelor sau chiar a pieptului, se pot lasa la marinat...
File de peste la gratar cu orez si ,,sos suprem"
Pregatim marinata pentru fileu de peste: - intai fileul se spala, se curata de eventualele oase, se portioneaza in bucati dupa preferinta, se sareaza si pipereaza dupa gust. - zeama de la o lamaie se stoarce intr-un bol, se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt, se freaca putin pentru...