Franzela se taie in 4 bucati si se scoate miezul,avand grija sa ramana coaja intacta si cat mai subtire.Miezul de paine se inmoaie in lapte,se stoarce,apoi se amestece cu untul la temperatura camerei,frecat spuma.
Baconul si sunca se taie in...
Sunca se taie in felii subtiri,apoi feliilese pun una peste cealalta si se taie in fasii subtiri.
Macaroanele se fierb circa 10 minute in apa clocotita cu putina sare ,apoi se scurg de apa si se tin la cald.
Branza de vaci se amesteca...
Bati albusurile spuma cu zaharul.In bezeaua obtinuta,incorporezi pe rand nuca macinata,faina si praful de copt stins,amestecand usor,de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava,in prealabil unsa si tapetata cu hartie de copt.Coci blatul o...
Parfumate si aromate,sarate,iuti,dulci sau amare,condimentele sunt de nelipsit din viata noastra,aducand mereu acel ceva in plus care face diferenta dintre o mancare si alta,intre o zona culinara si alta a lumii.
Pe vremuri,unele condimente se...
mary_29 a devenit prieten cu Geanina87