Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Azi s-ar putea să ai poftă de muncă. Aşază-te şi aşteaptă să-ţi treacă.
Ciocan pentru carne
Coaster extensibil Cook Concept
Perie de pantofi
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 16:22
la 15:50
la 14:07
la 09:38
la 09:33
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Diana_Constantin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...