
publicat la 16.03.2020
publicat la 16.03.2020
publicat la 27.08.2018
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Saramura peste
Spalam foarte bine pestele si il stergem foarte bine sa fie cat mai uscat. Pe gratar presaram sare grunjoasa in asa fel incat sa fie acoperita toata suprafata. Asezam ardeii si ii lasam sa se coaca. Cand sunt gata legumele, asezam pestele pe care l-am condimentat dupa...
Medalion de crap cu rosii cherry si masline la cuptor
Ungeti bine un vas de yenna sau un vas ceramic cu ulei de masline. Intre timp spalam bine pestele si il punem la scurs intr-o sita. Asezam pestele in tava, il stropim cu suc de lamaie si il condimentam cu sare si piper. Adaugam in tava si cimbru uscat sau crengute de cimbru...