publicat la 08.10.2015
publicat la 05.10.2015
publicat la 05.10.2015
Daca nu iti analizezi deciziile, vei repeta greselile. Daca le vei analiza, vei gasi alte cai de a gresi. Morala: nu mai analiza atat de mult, fa cum simti!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare
Morcovi,patrunjelul,pastarnacul le curatam si le taiem cubulete apoi le calim in putin ulei pana se imoaie putin adaugam apa si lasam la fiert .Intre timp pregatim perisoarele amestecam carnea cu orez ,boia piper sare si putina verdeata tocata marunt.Cand a inceput sa fiarba supa adaugam cartofi...
Ciorba de burta
Burta de vita o dezghetam si o spalam bine. Morcovii si patrunjelul le dam pe razatoare, ardeiul il tocam marunt si calim totul in putin ulei, apoi adaugam apa. Cand incepe sa fiarba adaugam burta de vita, piper boabe, foi dafin si lasam la fiert circa 40-45 minute. Spre final adaugam usturoiul...
Ciorba de cartofi cu sunculita
Curatam cartofii, spalam bine, apoi ii taiem cubulete si punem la fiert in apa cu putina sare. Cand au inceput sa fiarba adaugam ceapa tocata si sunculita taiata bucati mici. Lasam sa fiarba, iar spre final adaugam ardeiul, mai lasam 10 minute la fiert si cand este gata punem smantana si...
Ciorbita de pui
Morcovii si patrunjelul se taie cubulete apoi se calesc in putin ulei. Adaugam apa,ceapa tocata marunt si lasam sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba punem puiul, sare si lasam la fiert,curatam de spuma in timpul fierberii. Cand este pe jumatate fiert adaugam fasolea verde si...