![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 09.09.2012
publicat la 07.12.2011
publicat la 28.09.2011
“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de salata
Se pregateste mai intai supa de legume: legumele curatate si taiate in 2 sau 4 bucati se pun la fiert in 3 l de apa cu o lingura cu varf de sare. Se lasa la fiert cam o ora, sau pana se fierb bine legumele. Se strecoara si se pastreaza doar morcovul. Se face o omleta din 3 oua:...
Ciorba de purcel
Carnea de purcel taiata bucati se pune la fiert cu frunzele de dafin si boabele de ienibahar. Se spumeaza bine si se scot frunzele de dafin si boabele de ienibahar. Se adauga legumele taiate bucatele: morcov, pastarnac, ceapa, celery, mazare, ardei, cartof, usturoi, orezul si se lasa sa...