Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Eşti pe un drum greşit. A, ştiai? Un motiv suficient de puternic să alegi varianta plătită a Hohoscopului… Prea te-ai dedulcit la mocăciuni.
Voturi:25
Voturi:14
In cont 101
Set de 2 recipiente pentru cereale
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Taietor de pizza
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 05:59
de RODIMUR 8
ieri la 13:19
ieri la 11:08
pe 24.09 la 07:11
pe 23.09 la 07:49
4 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
Ana_Maria269 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
raus 1
evA 1
carmi26 1
tutututu59 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...