Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 19.11.2010
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...
publicat la 31.08.2023
publicat la 28.08.2023
publicat la 12.05.2013
Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!
Voturi:28
Voturi:3
Voturi:25
In cont 116
Set de 2 teluri Kasahome
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 incaltatoare
Unghiera BISALUO
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:39
ieri la 22:24
ieri la 11:14
pe 11.12 la 11:29
pe 11.12 la 10:46
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
Adele
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
ryta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba din Tara Motilor
Carnea și kaizerul se taie bucățele și se pun la fiert în 3 litri de apă rece. Se spumează din când în când. Frunzele de varză și de gulie se spală și se taie fâșii, apoi împreună cu ceapa tocată mărunt se pun la călit ușor în untură sau...