![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 25.10.2012
publicat la 24.10.2012
publicat la 21.10.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
salata de icre
Icrele le pun putin la "bain marie" pana prind o culoare rosiatica , intr-un ibric pun o cana de apa si cand da in fiert pun in ploaie grisul cu putina sare . Intr-un bol pun icrele si grisul si le frec cu ulei pana devin omogene , apoi adaug zeama de la lamaie si...
Pasta de peste
se fierbe cartoful in coaja , si oul se fierbe, dupa toate ingredientele sunt puse in robot si se mixeaza pana iese o pasta