pentru aluat se fierbe apa cu margarina intr-un vas.se amesteca faina cu amidonul si se toarna dintr-o data in margarina topita si se amesteca pana rezulta o compozitie omogena si se lasa la racit.cand s-a racit complet se adauga pe rand ouale si...
Slaninuta se taie in bucati potrivit de mari (nici prea mici, nici prea mari...numai bune de infulecat :)) ). Intr-un ceaun mare (din acela pe care il folosim cand taiem porcii de craciun) se pun bucatiile de slanina si punem putina apa si...
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
choux a la creme
pentru aluat se fierbe apa cu margarina intr-un vas.se amesteca faina cu amidonul si se toarna dintr-o data in margarina topita si se amesteca pana rezulta o compozitie omogena si se lasa la racit.cand s-a racit complet se adauga pe rand ouale si...