Bucatile de iepure care nu se pun la friptura le prajim putin in grasime si 1 - 2 cepe taiate marunt. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana carnea se fragezeste. Se adauga la fiert boabe de piper si foaie de dafin. Cand carnea este aproape fiarta se arunca o mana buna de masline mari crestate si se lasa sa fiarba cu carnea pana obtinem textura dorita. Se caleste o ceapa tocata in grasime, se adauga o lingura plina cu faina si se caleste usor, se stinge cu o cana de vin rosu si se amesteca sa nu faca cocoloase, se amesteca si pasta de bulion si se lasa sa dea un clocot apoi se pune peste carne si se mai tine la foc mic cam 5 - 10 min. Se gusta de sare se stinge focul si se adauga felii de lamaie. Daca nu se serveste in aceeasi zi se recomanda ca lamaia sa se scoata dupa 20 de minute si sa se adauge la servit felii proaspete.citeste tot
Iepure cu masline
Bucatile de iepure care nu se pun la friptura le prajim putin in grasime si 1 - 2 cepe taiate marunt. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana carnea se fragezeste. Se adauga la fiert boabe de piper si foaie de dafin. Cand carnea este aproape fiarta se arunca o mana buna de masline mari crestate si se lasa sa fiarba cu carnea pana obtinem textura dorita. Se caleste citeste tot