
publicat la 05.12.2015
publicat la 02.12.2015
publicat la 30.11.2015
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Tort cu mousse de ciocolata, alune si frisca
Pentru blat: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le batem cu zaharul si uleiu pana isi dubleaza volumul, adaugam esenta de rom apoi incorporam faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Dupa ce omogenizam punem cate putin din...
Prajitura in straturi cu blat Oreo
Mai intai pregatim budinca pt a avea timp sa se racasca. O pregatim conform indicatiilor de pe ambalaj, doar ca e obicei la 2 plicuri avem nevoie de 1l de lapte, dar noi vom pune doar 700 ml. Dupa ce am luat budinca de pe foc adaugam si ciocolata bucatele peste budinca fierbinte si amestecam, iar...
Briose pufoase ( sau madlene)
Untul si zaharul se amesteca cu ajutorul unui mixer, se adauga si sarea. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga pe rand cate un ou, incorporandu-l in crema de unt. Dupa ce am pus toate ouale si am amestecat bine, adaugam esenta apoi faina impreuna cu praful de copt si amestcam. Le...