Intr-o tigaie se prajeste usor pastrama sau kaizerul. Separat intr-o craticioara batem ouale si adaugam smantana din belsug amestecand usor si incorporam si parmezanul. Aceasta compozitie o adaugam pe foc peste carnea rumenita din tigaie. Lasam ca acest sos putin pe foc amestecand continuu pana...
Se fierb macaroanele in apa cu sare conform timpului indicat pe ambalaj, se scurg si se limpezesc putin cu apa rece.
Se freaca separat intr-o strachina branza de vaci cu 3 oua, o ceasca de lapte, o lingura de unt, sare.
Se amesteca cu macaroanele intr-un vas, usor, sa nu se striveasca...
Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in cele doua linguri de ulei. Urmeaza ardeiul si morcovul care se calesc pana se inmoaie. Se adauga carnea tocata si cescuta cu apa si se lasa la calit, amestecandu-se putin din cand in cand sa se intrepatrunda cu legumele si sa nu se lipeasca de...
Paste Carbonara
Intr-o tigaie se prajeste usor pastrama sau kaizerul. Separat intr-o craticioara batem ouale si adaugam smantana din belsug amestecand usor si incorporam si parmezanul. Aceasta compozitie o adaugam pe foc peste carnea rumenita din tigaie. Lasam ca acest sos putin pe foc amestecand continuu pana...
Budinca de macaroane cu branza
Se fierb macaroanele in apa cu sare conform timpului indicat pe ambalaj, se scurg si se limpezesc putin cu apa rece. Se freaca separat intr-o strachina branza de vaci cu 3 oua, o ceasca de lapte, o lingura de unt, sare. Se amesteca cu macaroanele intr-un vas, usor, sa nu se striveasca...
Spaghetti Bolognese
Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in cele doua linguri de ulei. Urmeaza ardeiul si morcovul care se calesc pana se inmoaie. Se adauga carnea tocata si cescuta cu apa si se lasa la calit, amestecandu-se putin din cand in cand sa se intrepatrunda cu legumele si sa nu se lipeasca de...