publicat la 09.02.2016
publicat la 09.02.2016
publicat la 09.02.2016
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Orez colorat cu legume
Incepem prin a fierbe orezul in apa cu sare aproximativ 15 minute, in asa fel incat bobul sa ramana usor al dente, il scurgem, adaugam 2 linguri de ulei de masline si il lasam la racit (orezul basmati nu se lipeste, ramane ca pastele, se poate numara bob cu bob). Intre timp taiem cubulete...
Ratatouille
Incepem prin a face "sosul": dam pe razatoarea mica cei doi morcovi si ii calim in ulei de masline, cand s-au calit adaugam doua linguri bune de pasta de ardei, 2 lingurite de vegeta (dupa gust, depinde si de vegeta cat e de sarata), sucul de rosii si usturoiul tocat, lasam sa dea un...