Bun venit!LOGIN • CONT NOU
4
Bucatarasgrozav
Sebes-Alba
Bucataras din 12.02.2014
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Voturi:30
Voturi:15
Voturi:25
In cont 201
Set de 250 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Termometru cu ecran LCD
Taietor de pizza
Set de 3 boluri Ellenge
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 13:17
de Bucataras 8
ieri la 14:39
ieri la 14:04
ieri la 10:46
pe 13.11 la 10:35
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu branza sarata si cascaval
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...