publicat la 06.12.2014
publicat la 16.11.2014
publicat la 16.11.2014
Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole grasa la cuptor
De cu seara punem fasolea la inmuiat. A doua zi o punem in oala cu apa si sare sa fiarba. Inr-un pirex sau intr-o tava dam ceapa si usturoiul pe razatoare,tocam mararul,taiem morcovul rondele, punem bulionul, sarea ,piperul si fasolea fiarta punem ulei si putina apa. Bagam la cuptor si...
Spanac cu orez
Curatam si spalam bine spanacul. Intr-o oala punem apa la fiert si oparim putin spanacul apoi il scoatem intr-o strecuratoare. Taiem spanacul in bucati mari,ceapa la fel rondele groase. Punem ulei in oala adaugam ceapa o calim putin apoi punem spanacul si mararul,lasam sa se inmoaie...
Supa de linte
Punem lintea la fiert in jur de 10 min. O scurgem de prima apa.In a doua apa punem ceapa tocata marunt,usturoiul,sucul de rosii,ulei ,sare,piper si foi de dafin .Lasam sa fiarba pina devine o zeama groasa. Pofta buna!!