rena

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 05.08.2013

RETETE79
PRIETENI103
Retete / Peste

Hamsii la cuptor

In Peste la 23 Mar 2014

Curatam si spalam hamsile si ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Taiem rosiile,usturoiul si ceapa rondele groasute. Luam un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei si facem un pat din rosii apoi punem ceapa si usturoiul.Asezam pestele pe patul facut ,tocam patrunjelul si il punem pe...

Platica prajita

In Peste la 18 Dec 2013

Curatam bine pestele si il punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem sare si oregano inauntu si pe dinafara pestelui. Il dam prin faina si il prajim la foc mijlociu pe ambele parti. Batem zeama de lamaie cu sare si oregan si servim pestele. Pofta buna!

File de biban la cuptor

In Peste la 18 Dec 2013

Punem pestele la decongelat intr-o strecuratoare. Curatam cartofi,dovlecei si usturoiul,ii taiem dupa plac . Luam o tava incapatoare punem legumele ,sare, oreganul si uleiul amestecam bine si pe deasupra lor punem si pestele, adaugam zeama de lamaie ulei si sare . Bagam la cuptor si...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 06.12.2014

Negresa de post glazurata

publicat la 16.11.2014

Prajitura Ravani

publicat la 16.11.2014

Salata sefului

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Azi esti blanda, grijulie si cu picioarele pe pamant

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]