Bolta Rece

Alte detalii

"Ospetia a fost construita in stil specific moldovenesc, ca o casa taraneasca, cu prispa. Deasupra solului, in jurul unei mari bucatarii si al unui cuptor, exista un salon unde erau serviti un numar mare de meseni; in subsol au fost zidite, in piatra, hrube cu firide, de unde lumina opaitelor se rasfrangea asupra vaselor de stejar care adaposteau licoarea de Cotnari, de Bucium, de Uricani si din alte podgorii."

 

Parerile utilizatorilor (1)

Bucataras

La: 06.10.2010, 23:36

Va recomand Zama de gaina, foarte buna, servita la mesele de poveste, la care odinioara Eminescu sau Creanga depanau amintiri la un pahar de vin

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]