A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Orez Biryani (Biryani rice)

Postat de: biancas76 in Pui

Puiul se curata, se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa. Condimentul pentru vin se adauga in apa in care fierbe puiul. In supa se pun 2-3 cartofi taiati in 4 care se vor folosi...Citeste continuarea

Omleta rustica

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic,apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin.Carnatul se taie bucati potrivite si se pune peste cartofi si ceapa.Dupa...Citeste continuarea

Oua umplute(golurile spaniei)

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale in apa cu sare sa fie tari,apoi se curata se taie in doua si se scoate galbenusul. Conserva de carne se zdrobeste bine apoi se amesteca cu galbenusurile ,untul si piper ,sare...Citeste continuarea

Orez cu dovlecei si carnati

Postat de: vero_closca in Mancaruri cu carne

cureti,speli si tai legumele cuburi sau rondele. incalzesti supa de legume. pui intr-o cratita uleiul si legumele sa se caleasca putin apoi adaugi orezul si rand pe rand,cate o ceasca de...Citeste continuarea

O cina gustoasa in vasul roman

Postat de: nadina73 in Mancaruri cu carne

Se pun cartofii la fiert 10-15 minute in coaja apoi se curata si se taie felii , nu foarte subtiri. Se pregateste sosul pt carne,se zdrobeste usturoiul si se piseaza bine apoi se amesteca cu...Citeste continuarea

Orez picant cu ou

Postat de: articook in Aperitive / Garnituri

Se fierbe orezul in apa cu putina sare, daca este prefiert se va fierbe mai repede. Dupa ce e gata strecurat, dati-l sub un jet de apa rece si lasati-l la scurs sa se scurga toata apa din el....Citeste continuarea

Omleta cu de toate

Postat de: Adinacarla in Aperitive / Garnituri

Batem bine ouale cu-n praf de sare. Tocam ardeiul, rosia si ceapa verde. Amestecam ouale cu legumele si branza, maslinele. Prima data cand am pus ardeii si rosiile in omleta si chiar a...Citeste continuarea

Orange cheesecake

Postat de: vanilla in Prajituri

Blat : Se bat albusurile spuma tare. In ploaie se adauga zaharul si se bate in continuare. Se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se amesteca usor cu spuma de ou.Se pune amestecul...Citeste continuarea

Omleta mea de la micul dejun

Postat de: Adinacarla in Aperitive / Garnituri

Am batut bine ouale cu-n praf de sare. Am pus apoi cateva bucati de branza pe care le-am sfaramat cu furculita. Am pus si cateva masline maruntite. Am asezonat cu piper. Deasupra am pus bucati...Citeste continuarea

Omleta mexicana

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Cartofii curatati si spalati ii taiem si  ii prajim. Ii scoatem din tigaie si ii  lasam deoparte. In 3 linguri ulei punem ciupercile taiate felii, ardeiul gras taiat fasii, carnatii...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci si friptura de porc

Postat de: Ramonaky in Mancaruri cu carne

Spalam orezul,il scugem bine si-l punem la fiert cu 3 cani de apa( la 1 cana orez,punem 3 de apa) si un praf de sare. Taiem ceapa,ciupercile si patrunjelul. Intr-o tigaie cu putin ulei punem...Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: silvi0ara in Pui

Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la rumenit pulpele si aripile.Cand bucatile de pui sau rumenit se adauga apa sau supa de pui cat sa...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Taiem ciupercile felii si le calim putin intr-o lingura cu unt. Batem bine ouale cu sare,piper si  le amestecam cu marar si patrunjel tocat.  Dupa ce s-au calit ...Citeste continuarea

Orez in lapte cu stafide

Postat de: articook in Mancaruri de post

Se incepe cu fierberea orezului in lapte. La o cana de orez se pun trei cani de lapte. Se poate folosi orez cu bob rotund sau cu bob lung ca si cel din fotografii, in amandoua cazurile iese foarte...Citeste continuarea

Ochiuri pe pat de ciuperci

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile curatate se taie felii si se soteaza cu ceapa taiata fin. Cand sunt aproape gata se pun feliile de rosii deasupra se presara un pic de oregano apoi se sparg ouale. Se pune capacul si se...Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Puiul il parliti la flacara aragazului, apoi il spalati bine. Il stergeti cu niste servetele. Ceapa curata o tocati marunt, iar morcovul curatat il taiati cubulete. Incingeti uleiul intr-o...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci

Postat de: articook in Aperitive / Garnituri

In vasul in care veti gati orezul, puneti putin ulei de masline si adaugati ceapa, dupa ce devine transparenta, adaugati morcovii si telina, amestecati din cand in cand, si asteptati pana...Citeste continuarea

Oranjada

Postat de: rocsi_1612 in Bauturi

Intr-o cana de sticla sau un bol mai adanc se pune apa. Peste apa se adauga zaharul si invartiti cu o lingura de lemn pana ce acesta se topeste. Portocalele si lamaia le spalati bine cu apa...Citeste continuarea

Omleta cu slanina si mamaliguta

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se taie slanina feliute subtiri si se cresteaza apoi se prajeste bine . Ouale se bat bine cu sare se pune cascaval sau branza si se pune peste slanina prajita(se scurge untura topita )se...Citeste continuarea

Orez negru cu scoici

Postat de: PurpleM in Fructe de mare

Se fierbe orezul negru cca 20-25 de minute (de obicei se gaseste la cutie cu 2 pungute, 125 de grame fiecare). Intre timp se lasa putin sa se dezghete carnea de scoici apoi se fierbe circa 2-3...Citeste continuarea

Orez Sweet baby

Postat de: pusikmea in Mancare copii

Spalam orezul in cateva ape, il punem la fiert in apa, dupa ce a fiert punem laptele si zaharul si il lasam sa dea un clocot dupa care punem si esenta de vanilie. Il luam de pe foc si-l lasam...Citeste continuarea

O idee de pranz-orez cu marar in...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Orezul se spala in multe ape. Oala de lut se unge cu putin ulei. In ea se pune orezul spalat, peste se adauga supa de pui,sare si piper dupa gust. Mararul se toaca marunt si se pune si...Citeste continuarea

Orez cu muguri de bambus

Postat de: Bucataria_lui_Tavi in Aperitive / Garnituri

Pregatire orez cu muguri de bambus, pentru doua portii: Se pune la fiert orezul intr-o oala cu apa, in care adaugati o lingurita de sare. Se lasa la fiert 20 de minute. Cat fierbe orezul,...Citeste continuarea

Omleta rulada

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Am batut ouale bine si apoi le-am amestecat cu mararul tocat, cateva faramite de branzica si cu faina si parful de copt.Am uns putin cu unt tigaia Doubletta si am incins-o apoi am turnat...Citeste continuarea

Orez cu dovlecel

Postat de: Sylvia in Mancaruri de post

 Preparare : intr-o tigaie mare punem uleiul la incins si adaugam  apoi ceapa tocata fin si morcovul dat pe razatoare. Lasam legumele sa se caleasca pret de cateva minute apoi...Citeste continuarea

Omleta cu carnati

Postat de: Adinacarla in Aperitive / Garnituri

Se bat bine ouale cu-n praf de sare, se adauga branza si casacavalul date pe razatoare, maslinele maruntite, carnatii taiati rondele. Se prajeste bine pe ambele parti si apoi se decoreaza dupa...Citeste continuarea

Omleta cu dovlecel

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale bine cu sare si piper.Dovlecelul se taie rondele si se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un prosop de hartie. Intr-o tigaie se pune jumate din cantitatea de oua , motardela...Citeste continuarea

Omleta cu ciuperci si marar

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile si se taie bucatele mici (lasam 5 pt decor netaiate)apoi se calesc putin in ulei si 2 linguri sos de soia,se lasa 3-4 minute,cele 5 ramase se cresteaza sub forma de floare si...Citeste continuarea

Omleta a la dana

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Taiem sunculita cubulete, si o punem intr-o tigaie cu putin ulei, sa se rumenesca usor. Intre timp batem ouale cu sarea, piperul si boiaua si le turnam in tigaie peste sunculita. Intoarcem...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Se alege orezul si se spala in cateva ape. Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot se adauga orezul si un strop de sare.Se amesteca continnu sa nu se prinda.Se fierbe la foc...Citeste continuarea

Otet aromat

Postat de: lia in Conserve

Spalam bine verdeata,  stergem cu un prosop de bucatarie si le adaugam in sticla cu otet. Insurubam, amestecam prin scuturare de cateva ori si lasam la macerat, in camara, pentru cel putin o...Citeste continuarea

Orez Sweet baby

Postat de: epurasha2bb in Mancare copii

se spala bine orezul si se fierbe intai in apa(3 parti apa la o parte orez) iar spre sfarsit se adauga si laptele cu zaharul si se mai lasa pe foc mic pana se umfla si devine...Citeste continuarea

Orez prajit cu sparanghel si verdeata

Postat de: anisoara in Mancaruri de post

Se incalzeste bine tigaia cu ulei, si un catel de usturoi necuratit, taiat in doua de-a lungul. Se arunca usturoiul , si se adauga orezul la prajit , se prajeste timp de 4-5 minuta pana...Citeste continuarea

Orez cu cardamon

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

Se spala bine orezul, se pune intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa la inmuiat 30 minute.Apoi se scurge si se lasa deoparte in sita. Se pune o oala cu 500 ml apa la fiert.Se...Citeste continuarea

Ochiuri in cuib de mamaliguta

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Mamaliguta:       Se pune apa la fiert, cu putina sare si un praf de malai. Cand clocoteste se toarna in ploaie malaiul ( ca la gris cu lapte), mestecand continuu cu...Citeste continuarea

Osso Buco Milanese

Postat de: Bucataria_lui_Tavi in Vita

Preparare Osso Buco Milanese: Se asezoneaza bucatile de carne cu sare si piper, pe ambele parti. Se dau apoi prin faina, avand grija ca faina sa nu fie in exces, dupa care le asezati pe o...Citeste continuarea

Oua umplute cu castraveciori murati

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert. le lasati pe foc pana sunt fierte tari. cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti. le...Citeste continuarea

Omleta de primavara

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin piper. Se pun 2 linguri cu ulei in tigaie iar cand acesta s-a incins adaugam o parte din...Citeste continuarea

Omleta cu creveti

Postat de: Roxana in Fructe de mare

Se trec crevetii rintr-un jet de apa rece si se usuca pe un prosop de hartie. Batem ouale cu vegeta. Taiem marunt ceapa, ardeiul rosu si ciupercutele. Punem la calit intr-o tigaie...Citeste continuarea

Omleta cu branza si ceapa verde

Postat de: Ubulika in Aperitive / Garnituri

Se bat bine ouale,se pune branza si condimentele ,se amesteca. Se pune intr-o tigaie incinsa, si se serveste cu bucatele de rosii si ceapa verde . Citeste continuarea

Oua umplute in sos de rosii cu...

Postat de: sandytza in Aperitive / Garnituri

Ouale se pun la fiert cu o lingurita de sare. Ceapa usturoiul si ardeiul se taie bucatele si se pun la prajit in 2-3 linguri de ulei. Rosia se curata de piele , se taie bucatele si se...Citeste continuarea

Oua pe canapea

Postat de: ionela2682 in Aperitive / Garnituri

se pune la foc o craticioara cu apa in care am adaugat 1 lg otet( pt coagularea rapida a oului)iar in momentul in care a inceput sa fiarba facem cu ajutorul lingurii un vartej. Oul il...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: Julie in Mancaruri de post

Se spala orezul in mai multe ape si se lasa la inmuiat. Se rade jumatate din morcov iar jumatate se toaca marunt. Ardeiul si ciupercile se taie feliute. Se calesc legumele in ulei. Se pune...Citeste continuarea

Orez cu ton

Postat de: vero_closca in Ton

se caleste ceapa in uleiul de masline, se adauga amestecul de legume si se calesc pana se dezgheata ,se adauga 1/2 ceasca apa si se lasa la foc mediu pana scade. se adauga sarea,piperul...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: izulika in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale bine,apoi se scurg de apa se lasa la racit si se curata de coaja.Se injumatatesc si se scot galbenusurile care se piseaza cu o furculita.Peste galbenusuri se adauga 2 linguri...Citeste continuarea

Omleta cu sunca si marar verde

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Sunca se feliaza si se frige in tigaie gril, fara ulei. Ouale se bat impreuna cu sare, piper si marar verde tocat, apoi se adauga in tigaia in care se frige sunca, avand grija se acoperim...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: izulika in Mancaruri de post

Morcovul se da pe razatoarea mica, ardeiul verde,rosu,ceapa si ciupercile(eu n-am pus) se toaca marunt apoi se pun la calit in uleiul incins. Orezul se spala si se pune peste legumele calite...Citeste continuarea

Oua in chifla

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se taie  un capacel de pe chifla, nu mare. Se scobeste bine chifla de miez, sa nu se rupa si se unge cu putin unt Se sparge cate un ou in fiecare chifla. Se sareaza si se pune putina...Citeste continuarea

Omleta tricolora cu muschiulet de...

Postat de: vero_closca in Porc

 se caleste ceapa,se adauga ardeiul tricolor taiat fasii, se calesc impreuna pana se inmoaie ardeiul apoi  se pun ouale batute cu sare si piper. se amesteca cu grija si se intoarce cu si...Citeste continuarea

Orez pane - pt bebelusi

Postat de: pusikmea in Mancare copii

Punem orezul la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert il rasturnam pe un fund de lemn si il lasam la racit, pt al putea manevra cum trebuie. Facem un amestec din galbenusul de ou si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]