Reteta de prajitura tavalita in nuca de cocos, favorita sarbatorilor noastre

de RODIMUR in Prajituri, 17 Mai 2017 | 11845 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

17.05.2017, 09:57

Tăvălită, netăvălită, miezul contează, acolo se află bunătatea, cum bine ştim. E drept, contează şi aspectul, dar la picnic dictează foamea, nu ceea ce ţine direct de mise-en-place.
Bun!

MotanLaOale 1

17.05.2017, 09:57

RODIMUR 1

17.05.2017, 10:26

Mulțumesc pentru aprecieri, porțiade lumină!i! Specificația "Rețetă pentru picnic" este pentru un concurs de aici, de pe site... Pentru foamea de la picnic, urmează și ceva de bază...

RODIMUR 1

17.05.2017, 10:27

Mulțumesc,. Motănel pentru susținere!

Ancutsa 1

17.05.2017, 10:49

mirela0911 1

17.05.2017, 11:07

In copilărie erau preferatele mele!

RODIMUR 1

17.05.2017, 11:27

Vă mulțumesc, Ancutza și Mirela, pentru aprecieri!

Constelatialeu 1

17.05.2017, 14:46

Imi place dar sa fie tavalita prin nuca autohtona.

RODIMUR 1

17.05.2017, 15:03

Bine, Leoaico! Cum vrei tu...!

miki_a 1

18.05.2017, 00:02

Îmi place mult!

RODIMUR 1

18.05.2017, 06:28

Mulțumesc! Și mie! E bine că sunt pufoase, dulci, aromate și nu atât de sensibile precum prăjiturile cu cremă...

oanapl 1

19.05.2017, 10:22

Ce bine arata! Cred ca a fost delicioasa prajitura!

RODIMUR 1

19.05.2017, 10:41

Mulțumesc, Oana! Așa este, e foarte bună, mai ales că am o oarecare experiență în a face această prăjitură, care îmi iese pufoasă și aromată. Îmi place esența de rom, în dulciuri...

dantes 1

20.05.2017, 08:13

Buna!

RODIMUR 1

20.05.2017, 08:44

Mulțumesc frumos, Dante!

CiolpanAndrada Gabriela 1

30.09.2017, 18:16

Dar praful de copt unde il pui ?) sau cum iti creste tie aluatul ?

RODIMUR 1

30.09.2017, 19:09

CiolpanAndrada Gabriela - Eu nu pun praf de copt la această prăjitură, așa cum nu pun nici la chec. Dacă se bat ouăle bine și se respectă rețeta, aluatul crește foarte frumos, fără praf de copt și fără bicarbonat. Eu știu că unele persoane pun praf de copt inclusiv la găluștele din supă, dar nu este normal așa. Dacă nu crezi, nu ai decât să încerci. Sau n-ai decât să pui în prăjiturile tale. Eu le fac pe ale mele așa cum știu, fără praf de copt și e mai bine și mai sănătos așa. Și am făcut de zeci de ori rețeta asta...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piersici si ricotta